MESEJ STOKIS

Salam semua,

Firmax3Saya meminati bidang kecantikan seawal usia 12 tahun. Saya percaya, ramai golongan wanita juga memiliki sifat yang sama. Saya telah menggunakan pelbagai produk kecantikan jenama seperti Avon, Imeedeen, Clinique, KeepSlim, Marry France Bodyline, Dermologica dan banyak lagi. Alhamdullilah, sehingga kini, saya berpuas hati dengan hasilnya.

Menggunakan jenama antara bangsa menjaga kecantikan dan kesihatan memerlukan perbelanjaan yang besar. Jumlahnya mencapai 4 angka sebulan dan ianya meningkat setiap tahun. Dari dulu saya sentiasa mencari produk alternatif. Walau bagaimanapun, produk di pasaran banyak menimbulkan keraguan kepada saya. Ini kerana saya melihat akibat menggunakan produk kecantikan kepada sahabat dan kenalan.

Contohnya, selepas menggunakan produk tertentu, kulit muka yang dulunya bersih dan licin bertukar berjeragat serta kusam. Pengalaman buruk kepada orang yang saya kenali menjadikan saya begitu sukar untuk menerima produk dan jenama baru.

Walau bagaimanapun, persepsi saya terhadap produk baru keluaran syarikat RF3 World berbeza. Semuanya bermula apabila rakan sekelas di MRSM yang juga seorang doktor pakar perubatan mengenalkan perkataan “Firmax3” dalam kumpulan WhatsApp kami.

Untuk memuaskan hati, saya sendiri mendapatkan pengesahan dari isterinya, yang juga rakan di MRSM. Beliau seorang pakar di sebuah hospital kerajaan. Hasil dari maklumat yang diberikan oleh dua sahabat  ini, saya yakin dan mula menjadi pengguna Firmax3 dan SoulMax3. Mereka berdua juga menjadi upline saya sekarang.

Dalam masa seminggu saya telah saksikan 2 keajaiban. Pertama; kulit saya kembali TEGANG, CERAH dan LICIN selepas 3 hari sahaja.

Kedua; anak lelaki saya berumur 16 tahun telah boleh menikmati ketam masak lemak tanpa rasa gatal di mulut dan lidah selepas menggunakan Firmax3 selama 5 hari. Kesan ALERGIK sudah tiada.

Pelbagai pengalaman magika juga berlaku kepada suami, adik dan ahli keluarga yang lain. Saya yakin, semua itu adalah hasil dari menggunakan Firmax3, SoulMax3, dan O2Max3 – InsyaAllah. Lantas, saya mengambil keputusan untuk berkongsi pengalaman ini dengan orang lain.

Produk KESIHATAN dan KECANTIKAN mewah seperti ini, dulunya hanya mampu digunakan oleh orang berada sahaja. Terima kasih RF3 World kerana berjaya menghasilkan produk yang sangat UNIK,  hasil formulasi BAHAN SEMULAJADI diadun dengan TEKNOLOGI NANOyang mampu beli – Inilah Bintang Baru Dunia Kesihatan dan Kecantikan.

Matlamat saya, mahu BERKONGSI peluang supaya lebih ramai orang dapat menggunakan produk ini untuk menjadi lebih SIHAT, CANTIK dan RASA HEBAT.

Salam,
Asmina Mansur/

Zahari Sharit

Kajang, Selangor,
Mobile Stokist RF3 World

Click here to Whatsapp Us