RF3 World merupakan sebuah syarikat e-dagang baru yang sedang berkembang maju produk yang berkualiti untuk kecantikan derta menyediakan platform perniagaan bagi semua golongan.

Syarikat yang baru sahaja ditubuhkan pada tahun 2013 mendapat sambutan ramai kerana menyediakan produk-produk yang berkualiti tinggi serta konsep perniagaan yang mudah dan member keuntungan yang lumayan serta terdiri daripada pasukan pengurusan yang berpengalaman dari pelbagai bidang.

Produk yang disediakan oleh RF3 World iaitu Firmax3 dan SoulMax3 dengan moto produk “Let Your Beauty Shine Inside Out” telah memberi impak yang besar kepada pengguna dengan kesan yang menakjubkan. Produk-produk RF3 World merangkumi kecantikan luaran dan dalaman yang mana sangat berkesan dalam tempoh masa yang singkat.

Firmax3 adalah produk krim yang menerajui dan pertama di Malaysia menggunakan kaedah terapi dari bahan tumbuhan semulajadi dari pelbagai negara dan diproses menggunakan teknologi Nano untuk menengangkan kulit.

SoulMax3 pula adalah produk minuman menggunakan 7 teknologi dari 6 negara yang bertujuan memperbaiki sel-sel yang mati dan bertindak menjadi antioksidan yang terbaik. Gabungan produk luaran dan dalaman ini menghasilkan kesan yang sangat positif pada kecantikan kulit, kesegaran tubuh badan, minda dan yang paling utama untuk kehidupan yang sihat.

Disamping produk yang hebat, RF3 World juga berkongsi menyediakan peluang perniagaan kepada semua golongan untuk menjadi usahawan bagi meningkatkan taraf hidup. Peluang perniagaan ini sangat mudah dan hanya memerlukan modal yang kecil dan menghasilkan keuntungan yang berlipat ganda.

Setelah 2 bulan memasuki pasaran, RF3 World telah berjaya melebarkan sayap perniagaan keseluruh negara termasuk Sabah dan Sarawak. RF3 World juga sudah memasuki pasaran Indonesia serta negara-negara Asean yang lain. Hasil gabungan produk yang hebat serta pengurusan yang cekap, pasaran RF3 World telah berkembang pesat dalam masa yang singkat.

Untuk melahirkan usahawan yang berkualiti, pihak RF3 World telah menubuhkan RF3 Akademi yang dipimpin oleh Tuan Jamal Haji No yang berpengalaman luas sebagai mentor yang memberi motivasi serta input untuk menjadi seorang usahawan yang berjaya, berpengetahun dan berkualiti.

Kursus yang disediakan sangat berguna bagi mereka yang ingin menimba ilmu serta meningkatkan jati diri sebagai usahawan yang berjaya dan jutawan terbilang.

Kejayaan Tanpa Batasan.

Maju Bersama dan Semoga Kita Bertemu Di Puncak Kejayaan.

Click here to Whatsapp Us