Rakan Niaga di Indonesia

Hello, Rakan Niaga di Indonesia,

Kami sedang mencari rakan niaga atau potensi leader di Indonesia untuk bersama kami meneroka peluang bisnes yang sangat hebat diabad ini. Syarikat RF3 World Sdn Bhd, sudah mula bertapak di Indonesia semenjak pertengahan tahun 2015, dan baru mula berkembang ke seluruh Indonesia.

RF3 World berkembang pesat dibawah kepimpinan kuat, CEO, En. Nazeri Omar yang juga pemilik syarikat.  Bermula dengan perusahaan di rumah pada tahun 2013, kini produk telah berada di 7 negara – Malaysia, Thailand, Singapore, Indonesia, Philippines, Brunei, dan India. Sehingga hari ini RF3 World sudah melahirkan 11 orang jutawan.

Kunci kejayaan RF3 World adalah kerana ia memiliki produk yang sangat inovatif. Tidak ada produk lain dalam pasaran yang setara dengannya. Produk ini sudah mula diperkatakan oleh ramai orang dari mulut ke mulut dan di online kerana kehebatan dan kesannya kepada pengguna. Semakin hari, semakin ramai yang bercerita tentang keajaiban produk ini.

Kami percaya, dalam masa terdekat ini, RF3 World akan mencipta satu fenomena dan menjadi bintang baru dalam dunia kecantikan dan kesihatan.

Jangan ketinggalan! bergabunglah bersama kami hari ini.

Mengapa bergabung dengan kami?

Kami melakukan bisnes ini dengan cara berbeza. Kami percaya, trend berniaga masa kini dan akan datang ialah di online. Sebagai rujukkan, lihat statistik berikut; Pada tahun 2012, jumlah jualan di online seluruh dunia ialah sebanyak USD1, 058 billion dan pada tahun 2015, USD 1,700.00 billion.

Trend ini terus meningkat dari tahun ke tahun. Pada Tahun 2018, jumlah jualan dijangka bertambah kepada USD2, 356 billion. Trend ini berlaku dalam semua jenis perniagaan dan di seluruh dunia termasuk di Indonesia.

“ Di Malaysia, kami telah lakukan dan berjaya.  Kini tiba masanya kami berkongsi peluang dan cara bisnes dengan rakan di Indonesia. Bertindak sekarang “

Apa untung bila anda bergabung bersama kami?

Kami akan menyediakan platform untuk anda membina perniagaan di online. Kami akan bina website sama seperti laman web yang kami ada sekarang dengan extension URL. Anda boleh memiliki URL seperti contoh berikut;

firmax3.com.my/indonesia

firmax3.com.my/jakarta

firmax3.com.my/bandung

firmax3.com.my/tangerang

firmax3.com.my/medan

*URL ini akan diberikan mengikut “first come first serve basis”

*Anda boleh memberi cadangan mengikut keperluan anda.

Dalam web ini, kami akan masukan maklumat anda seperti; no telefon, alamat emel, nama dan maklumat bank untuk membolehkan pelanggan berurus niaga dengan anda. Semua borang pesanan dan pendaftaran yang disisi oleh pelanggan juga akan di hantar ke emel anda.

Selain itu, anda juga boleh mendapat bantuan kami tentang pemasaran secara konvensional, produk dan panduan kesihatan serta  kecantikan.

Siapa kami?

Kumpulan kami (RF3World Sustainable Group) terdiri dari beberapa orang leader dari pelbagai latar belakang dan pengalaman. Berikut adalah 4 orang leader utama: –

En Asri AriffinBerkelulusan dari BSc dari UK dan MSc dari universiti di Australia. Seorang pakar fisioterapi. Sangat berminat dalam bidang keusahawanan dan mahir tentang pelan pemasaran dan produk.

Prof Dr Salzi – Berkelulusan perubatan dari universiti terkemuka di Australia. Mempunyai kepakaran dalam bidang kajian penyakit. Sangat berminat berkongsi pengetahuan dan panduan tentang penjagaan kesihatan.

En. Mohammad Nor Pa’Su – Telah terlibat lebih dari 25 tahun dalam industri Multi Level Marketing. Sangat mahir dalam kaedah pemasaran dan produk. Antara orang yang terawal melibatkan diri dalam RF3 World.

En Zahari Sharit – Berkelulusan MSc dari Uni of Sunderland, UK. Telah melibatkan diri dalam dunia perniagaan semenjak tahun 1996 dalam bidang pembinaan, pelancongan dan pendidikan. Semenjak tahun 2006, beliau memberi tumpuan kepada bisnes di online.

Syarat untuk bergabun

  • Menjadi Ahli Diamond
  • Menjadi Ahli Gold (Minimum)
  • Modal Permulaan; RM990 – RM2,310

Apa yang anda perlu buat sekarang?

Mudah…anda ada beberapa pilihan;

Isikan borang kaahlian – klik disini

ATAU

Hubungi kami melalui borang online – klik disini

ATAU

Hubungi kami melalui Whatsapp – No telefon; 6013 333 9798

Kami akan memberi respon segera, setelah mendapat maklumat dari anda.

Click here to Whatsapp Us